Het startschot voor de speurtocht naar het 47e prinsenpaar van c.v. de Bokken is gevallen. Zondag 14 oktober vond in café / zaal Difference de presentatie van de top 10 kandidaat prinsenparen plaats.

Na het bekend worden van de 10 kandidaat prinsenparen volgde een “proeve van bekwaamheid” en werden er diverse “schoten voor de boeg” afgevuurd. Het bleken echter enkel losse flodders te zijn waarbij de kandidaat prinsenparen nog “ongeveerd” bleven.

Wie uiteindelijk de 5 laatste kandidaat prinsenparen zullen zijn voor de finale op de 10e van de 11e in café / zaal Difference zullen we weten tijdens het dan te houden Prinsenbal van c.v. de Bokken.

Zal OhOh7 in staat zijn om de juiste kandidaat prinsenparen de finale in te laten gaan en gaat het hen lukken om het prinsenpaar van c.v. de Bokken voortijdig te ontmaskeren?

Nieuwsgierig geworden of u wilt gewoon op de hoogte blijven? Hou de websites en facebook pagina’s van OhOh7 www.ohoh7.nl en c.v. de Bokken www.debokken.nl goed in de gaten. Hier vind u het laatste nieuws, foto’s en filmpjes van OhOh7 met de top 10 kandidaat prinsenparen op hun weg naar de finale.

Wij zijn, net als jullie, benieuwd wie er uiteindelijk het prinsenpaar van c.v. de Bokken worden en op het bordes van het “Bokkentheater” in de Jachthoorn plaats nemen tijdens de pronkzittingen? Deze worden gehouden op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari 2019. De voorbereidingen zijn inmiddels begonnen.

Om een gevarieerd programma te kunnen bieden aan het prinsenpaar en hun gevolg maar ook aan u als publiek zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse om mee te doen en/of heb je daar enige hulp bij nodig neem dan contact op met:

  • François v.d. Weem: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Audrey Pennings: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
Pronkzittingcommissie 2019 c.v. de Bokken