Wachten duurt lang. En met de fanatieke speurders dit jaar heeft het de nieuwe hoogheden van De Verkuskoppe nu ook lang genoeg geduurd.

Wekenlang hebben zij op hun hoede moeten zijn. Want op de meest onverwachte momenten doken de speurneuzen op met hun doortastende vragen en daden. Nadat het de officiële speurders twee jaar op rij niet gelukt was om op het prinsenbal met de juiste namen te komen, zijn alle middelen ingezet. Zouden ze dit jaar wel op het juiste spoor zitten? Nog even en dan zullen we het weten.

Aanstaande zaterdag 10 november vindt vanaf 20.30 uur het prinsenbal plaats bij café D’n Bens. De prinsencommissie is druk bezig geweest met de voorbereidingen van deze avond. Er zal gestart worden met het afscheid van prins Peter d’n Urste, prinses Esther en narrin Manon. Voorafgaand aan de onthulling van het nieuwe prinsenpaar en hun nar(rin) om 22.41 uur zal er een laatste speurspel gespeeld worden. Verschillende teams zullen op ludieke en fanatieke wijze strijden voor de winst. Wil je met jouw vriendengroep, buurtschap, familie of ander samengesteld speurteam ook deel willen nemen aan het spel. Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Na de onthulling is er nog een after-party met DJ, waarop de voetjes van de vloer kunnen. Het belooft een gezellige avond te worden!

Mocht je voor die tijd nog willen gaan speuren, dan zouden de volgende aanwijzingen daar bij kunnen helpen:

De vijfde cryptische omschrijving voor het nieuwe prinsenpaar is: ‘Je kunt met hen niks beginnen’

De derde aanwijzing voor de nieuwe narrin of nar is: ‘Het is een grensgeval.’

De laatste aanwijzingen zullen zaterdag tijdens de derde uitzending van de Langenboomse Speurneuzen bekend gemaakt gaan worden. Deze uitzending is van 16.00 uur tot 17.00 uur te beluisteren en te bekijken via de LOM.

Speurders, zet ‘m op!

Denk jij te weten wie het nieuwe prinsenpaar en de nieuwe nar of narrin wordt? Breng dan je stem uit op www.verkuskoppe.nl. Wil je op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen omtrent het nieuwe prinsenpaar en de narrin of nar? Volg ons dan in de lokale media, op www.verkuskoppe.nl, via Facebook (CV de Verkuskoppe Langenboom en Prinsenpaar Verkuskoppe) en Instagram (#verkuskoppe).