Zaterdag 10 november verschenen prins Wiljan d’n urste en prinses Carmen (De Klein en Van Bergen) als het nieuwe prinsenpaar van de Verkuskoppe. Samen met nar Charles (Van Waalwijk) gaan ze als 57ste prinsenpaar dit carnavalsseizoen voorop.

Tijdens de spelavond voorafgaand aan de onthulling streden verschillende speurgroepen om de winst. De speurders waren dit jaar zeer fanatiek en hebben de kandidaat prinsenparen en potentiële narren goed in de gaten gehouden. Tijdens het ‘schot voor de boeg’ presenteerden de verschillende groepen op ludieke wijze de manier waarop zij dachten de juiste prins te hebben geïdentificeerd. En dat er dit jaar fanatiek en grondig speurwerk is verricht, werd al snel duidelijk. Alle neuzen wezen in de richting van dezelfde vriendengroep, en verschillende groepen hadden het juiste paar en ook de nar geraden.

De lijfspreuk van het prinsenpaar “Met ons is het altijd qualitybal, hakuna matata deze carnaval!” werd tijdens de after-party meteen in de praktijk gebracht. Het was een superstart van het nieuwe carnavalsseizoen.

Zaterdagavond 15 december wordt het enthousiaste prinsenpaar en hun nar een receptie aangeboden. Deze start om 19.11 uur in zaal D’n Bens. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd om de hoogheden te feliciteren!

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van het nieuwe prinsenpaar en hun nar? Volg hen dan in de lokale media, op www.verkuskoppe.nl, en via Facebook (CV de Verkuskoppe Langenboom en Prinsenpaar Verkuskoppe).