Ondanks het lang geleden is weet ik het nog goed. Onwennig nam ik plaats achter het stuur en luisterde naar de rijinstructeur die geduldig uitlegde waar welk knopje en hendeltje voor diende. Dan komt HET moment, we gingen rijden.

Koppeling in, starten, in zijn één schakelen, kijken of de weg vrij was, koppeling oplaten komen, beetje gas en warempel ik reed! Blij met de rijinstructeur naast me want ik bedacht dat je toch echt wel aan heel veel dingen moest denken phoe phoe! Als me dat maar ooit gaat lukken. Maar na verloop van tijd gaat het automatisch, hoe komt dat dan, precies! Je onbewuste heeft het overgenomen zo snel gaat dat. Maar in de loop der jaren leren we onszelf betreft autorijden ook andere dingen aan, dingetjes die niet geleerd zijn met autorijlessen. Deze dingetjes leren we dan ook niet meer snel af, want wees nu eens eerlijk wie zou er glansrijk slagen als je opnieuw examen moet afleggen voor je autorijbewijs?

Dit geld ook voor je dagelijkse gewoonte en gedrag, zoals teveel eten of snoepen, roken, of je hebt lichamelijke klachten waar geen verklaarbare reden voor gevonden kan worden. Je bent er niet mee geboren, 0oit heb je dat over genomen, jezelf aangeleerd omdat het je iets opleverde, omdat jou onbewuste dacht dat jij het nodig had. Ondertussen kan het zijn dat je die gewoonte of klachten niet meer nodig hebt maar daar heeft jou onbewuste geen weet van en gaat met die gewoonte of klacht gewoon door omdat dat het gemakkelijkste is. Bewust en onbewust nemen we dus dingen over waar je later moeilijk van af komt. Met hypnose kan je je onbewuste laten weten dat je dit niet meer nodig hebt, het voortaan anders wilt, Dat je veranderingen wil. En zo gaat jou onbewuste jou hiermee helpen. Hoe mooi is dat. Wil jij ook iets verandert zien in jou leven waar je hulp bij nodig hebt, dan is hypnose vast iets voor jou!

Groetjes,
Marion Roelofs

www.hypnosechoicechnagepower.nl
06-42917817