Heb je ook moeite met het weerstaan van al die zoete verleidingen? Die pepernoten en chocoladeletters zijn hartstikke lekker. Helaas bevatten deze lekkernijen enorm veel suikers en calorieën.

Maar hoe ga je nou verstandig om met deze verleidingen? FitFabrique heeft een aantal tips voor jou om extra kilo’s tijdens de feestdagen te voorkomen:

Doelen stellen
Als eerste is het belangrijk om voor jezelf een doelstelling vast te leggen. Het is belangrijk dat je ergens naartoe kunt werken, zo kun je extra trots zijn als je je doel bereikt hebt.

Houd je lichaam in beweging
Het is belangrijk om je lichaam in beweging te houden. Zorg er wel voor dat je lichaam ook op de juiste manier in beweging komt. Dit vinden wij bij FitFabrique erg belangrijk. Daarom kiezen wij voor sporten in kleine groepjes of Personal training zodat iedereen de juiste begeleiding krijgt.

Drink water
Naast voldoende beweging is voeding ook erg belangrijk. Begin eens met het drinken van twee glazen water voor elke maaltijd. Je zal sneller een voldaan gevoel hebben, hierdoor eet je minder. Meer begeleiding op het gebied van voeding nodig? Dat kan! Wij hebben een goede samenwerking met Tahnee Lifestyle.

Drink geen calorieën
Warme chocolademelk met slagroom is lekker, maar helaas is zo’n drankje een echte caloriebom. Vermijd dit soort drankjes; houd het bij gezonde drankjes zoals thee en water.

Sla geen maaltijden over
De kans is groot dat je erg druk bent tijdens de feestdagen. Het inslaan van cadeaus en het schrijven van gedichten is erg tijdrovend. Tóch is het belangrijk dat je geen maaltijden overslaat. Zo zul je minder snoepen om je honger te stillen.

Kom dus snel van de bank af en begin vandaag nog te werken aan jou persoonlijk doel. Stok achter de deur nodig? Kom langs bij FitFabrique voor een vrijblijvend informatiegesprek waarin wij alles vertellen over onze studio, we jouw doelen bespreken en kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Fijne feestdagen!

FitFabrique Mill
Houtzagerijstraat 19
5451 HZ Mill
www.fitfabrique.nl