We weten het allemaal; de tijd is een betrekkelijk gegeven. Zeker bij verjaardagen of jaarlijkse feestdagen lijkt de vorige maal eerder gisteren dan een jaar geleden. Maar daarentegen kan de tijd ook tergend langzaam verstrijken.

Als je iets heel graag wilt, maar daar lang op moet wachten zoals bijvoorbeeld de terugkeer van je kind uit een ver land of iets materialistischer, zoals de levertijd van een nieuw meubel.

Druk, druk, druk

Ja, tijd is een raar iets, maar één ding is zeker. De tijd verstrijkt. Elke dag, elk uur, elke minuut. Het gaat maar door. Veel mensen leven hun leven, van dag tot dag, van jaar tot jaar. Druk met van alles en nog wat door een volle agenda. Met afspraken voor jezelf, de kinderen, je werk en natuurlijk ook nog voor je sociale leven. We proppen zoveel mogelijk in één dag, want alles moet gebeuren. Echt.

Uw wensen

Tijd komen we dus eigenlijk bijna altijd te kort. Best jammer, temeer daar tijd een zeer kostbaar goed is. We kunnen de tijd immers nooit meer terughalen, want het verleden is voorbij. Wat ons rest, zijn heden en toekomst. Het kan daarom best waardevol zijn om er zo nu en dan eens bij stil te staan hoe je die zou willen invullen, binnen je persoonlijke mogelijkheden. Daarnaast is het zeker goed om ook eens na te denken over uw afscheid, dat immers ook ooit zal plaatsvinden. Want het leven is niet eindeloos, helaas. Leg daarom jouw uitvaartwensen vast en zorg zo voor rust en duidelijkheid straks. Wij helpen je daar graag bij met ons document 'Mijn uitvaartwensen', dat je kosteloos kunt aanvragen.

Gemiste kans

Wij treffen vaak families die zijn overrompeld door het onverwachte overlijden van een dierbare. Totaal overvallen en onvoorbereid op dit afscheid. Want ze hadden nog zoveel willen vragen, zeggen en doen. Maar ja, het was er jammer genoeg niet meer van gekomen...

De waarde van tijd

Door deze verdrietige ervaringen kennen wij de waarde van tijd zeer goed. Tijd van leven voor jezelf maar ook tijd die je kunt geven aan een ander. In oprechte aandacht. Samen met jouw dierbaren zoveel mogelijk mooie momenten delen. Zo lang mogelijk genieten van het leven en vasthouden wat je lief is. Dat is het leven leven!

Annora Uitvaartverzorging
Wanroijseweg 42 5451 HA Mill Tel 0485 452 868
Oliestraat 4 5361 GN Grave Tel 0486 472 074
www.annorauitvaartverzorging.nl