Soms valt het op dat er mensen zijn in je omgeving die van die geluksvogels zijn. Hebben altijd een geweldige baan of onderneming. Hebben een leuke relatie en een heerlijk huis om in te wonen etc. Hoe komt dat toch denk je?

Door wetenschappelijk onderzoek weten we dat er een collectief veld is waarin iedereen en alles met elkaar verbonden is, een magnetisch veld. En volgens deze theorie bestaat alle materie uit een soort kristallen. Doordat alles verbonden is met elkaar zullen de kristallen met dezelfde trillingsniveau (frequentie) elkaar aantrekken. Dus dat alles in het universum dus trilling is. Deze trilling is natuurkundig meetbaar, Er is een wet van resonantie. Dat wil zeggen, dat gelijksoortige trillingen elkaar aantrekken. Trillingen noemen we ook wel frequenties. Daar werken radiostations mee, zo werkt een radio, televisie en een telefoon. Door de radio op een bepaalde zender te zetten, zendt deze een frequentie uit. Het radiostation zendt eveneens op deze frequentie uit en zo ontmoeten de frequenties elkaar en kun jij naar de muziek luisteren waar je voor kiest.

Velen hebben weleens gehoord van de wet van aantrekkingskracht. Dat je affirmaties moet uitspreken en moodboards maken om in je leven te manifesteren wat je maar wilt. Er zijn boeken en films over verschenen om geluk en succes te realiseren. Allemaal gaan ze over gedachtekracht en visualiseren wat je wilt. Dus alles wat jij uitzendt resoneert met gelijksoortige woorden, gedachten en emoties in je omgeving. En dat trek je dan naar je toe. Je huidige situatie is de som van al je gedachten, woorden en emoties uit het verleden. Want dat heb je naar je toe getrokken, bewust maar meestal onbewust. Dit betekend ook dat je aan kunt trekken wat je niet wilt. Als jij zegt geld is smerig, dan zal je nooit rijk worden. Als jij jezelf achter gesteld voelt om wat voor reden ook zal je nooit dat kunnen bereiken wat jij wilt, evenmin met jaloezie of wrok. Wat werkt dan wel? Richten op wat je wil en doen of je het al hebt. Ik ben gelukkig, ik ben fit … en elke dag, elke keer zien, horen voelen, helemaal beleven of je het al hebt.

Marion Roelofs
www.hypnosechoicechangepower.nl