Het is 2 jaar geleden, hij nam contact op omdat hij een blog gelezen had dat hypnose een super middel is voor hooikoorts. In die blog schreef ik dat je een allergie niet hebt maar doet.

Ondanks hij dit een vreemd gegeven vond paste hij zijn taal direct aan. Aan telefoon zei hij, ik doe hooikoorts kan jij mij helpen? En lachte om zichzelf. En ja dat kon ik, een afspraak werd gemaakt. Bij de eerste afspraak vogelde we samen uit waarom het onbewuste dacht dat hij deze allergie nodig had, dit bracht hem tot een A-Ha momentje. Daarop volgde de sessie die in een hele lichte trans gedaan wordt. Na de sessie nog even een bakkie gedaan met de bewust pol naast hem, er gebeurde niets. Doch blijft er onbewust een angst zitten dat het terug keert, dit kan je langzaam aan gaan tegenwerken. Daarom wordt dit de tweede sessie aangepakt, een lollige techniek die ook in een lichte trans gegeven wordt. Toen hij daaruit kwam was zijn conclusie “het is net of het er nooit is geweest”. Precies daar waar ik hem wilde hebben. De derde sessie wordt er gecontroleerd of er nog iets zit, of er nog iets weggewerkt moet worden en daarna ben je voor eens en altijd van je allergie verlost. Waarom schrijf ik juist nu hierover? Omdat ik met het mooie weer een mailtje van hem kreeg dat hij enorm blij was dat hij dit heeft gedaan, dat hij anders nu snotterend deze zonnige periode door moest. Dat hij nu al twee jaar intens van de lente en zomer geniet. En een mooie bijkomstigheid dat hooikoorts nu met de Corona niet bepaald handig is. Nadat ik hem heb gevraagd zijn verhaal te mogen delen was zijn antwoord volmondig JA! Je lichaam is in staat om zelf te genezen alleen heeft je onbewuste wel even een seintje nodig dat er iets mis is en dat het even iets moet doen. En dat is niet alleen bij een allergie, hypnose kan heel breed ingezet worden om je van ongemakken te verlossen.

Ben jij getriggerd door mijn verhaal, loop jij ook tegen een allergie aan? Kijk dan eens op mijn site https://www.hypnosechoicechangepower.nl/allergie/.

Groetjes Marion Roelofs