Jaren geleden dachten artsen dat je hart het zou begeven als je binnen 4 minuten 1,5 km zou kunnen lopen, tot Roger Bannister het deed. Roger had dit amper bereikt of zijn record werd talloze keren gebroken door andere atleten die hun overtuigingen hadden aangepast. Een nieuw geloof was geboren.

Toen ik In de eerste klas van mijn lagere school zat zo heette dat in die tijd was ik geen ster in borduren en handwerken. De zuster, mijn juf was niet bepaald trots op mij dat ze ook in alle toonaarden liet merken. Vandaag de dag is nog steeds mijn overtuiging dat ik geen leuke dingen met mijn handen kan maken. Maar ook weet ik wanneer ik dit wil dat ik dit zou kunnen leren.

Een paar jaar geleden was ik op een seminar van Andy Harrington, hij zei wanneer jouw kind of geliefde het leven zal geven wanneer jij een bepaald resultaat niet zou halen dan weet ik zeker dat het jou zal lukken. Hoe groot is jouw drijfveer, hoe graag wil jij het? Of levert dat je iets op wanneer je iets niet kan?

Zoals ik al schreef, vandaag de dag ben ik mijn steeds geen ster in naaiwerk gewoon weg omdat het mij iets oplevert. En dat is oké, ik heb er geen last van en er zijn tal van mensen die dit graag doen en waar ik graag voor betaal.

Hoe zit dat met jou? Heb jij iets wat je heel graag zou willen doen, verandert zou willen zien of willen bereiken, en het is je nog steeds niet gelukt. Bedenk dan eens, hoe graag wil je? En wat zijn jouw belemmerende overtuigingen over jezelf? Wat is jouw geloof?

Iets graag willen dat is aan jou maar wanneer belemmerende overtuigingen jouw behaald resultaat in de weg staan dan is hypnose wellicht iets voor jou. Kijk voor meer informatie op www.hypnosechoicechangepower.nl.

Groetjes Marion