Afwisseling en veelzijdigheid in een creatief jasje. Het effect hiervan is sfeervol.

Even voorstellen …
Mijn naam is Jolanda van der Pas van PROPS & PRACHTIG 
Ben creatief op een breed vlak. Verzorg styling in winkels en interieur.
Maak passende decoratie op maat, o.a. bloemwerk, groendecoratie en kussens 
Werk graag samen met collega stylisten. Met ieder zijn eigen specialiteit, versterken we elkaar bij het creëren van sfeervolle resultaten.

Samen zoeken naar de juiste stijl en beleving. Wij helpen graag met het afstylen van je interieur. 
We zoeken naar mooie groen- en woondecoratie die passen in de sfeer van jouw interieur. Decoratie hoort echt bij de inrichting en het creëren van een heerlijke eigen plek.

Natuurlijke en pure materialen staan centraal voor een stoer en landelijke uitstraling maar ook voor sfeer en rust.
Werk graag met natuurlijk groen en bloemen die lang houdbaar zijn. Kransen en toeven gebonden op touw zijn ook nog eens prachtig wanneer ze helemaal zijn ingedroogd. Je kunt er geweldig mee decoreren en je hebt er extra lang plezier van. De handgemaakte groendecoratie worden op maat en bestelling gemaakt.
Vanuit mijn atelier in Grave geef ik ook gezellige workshops in groendecoratie.
De workshops zijn laagdrempelig en geschikt voor iedereen, ook als je geen ervaring hebt.
Tevens kun je bij ons terecht voor droog- en zijden bloemen. Deze passen zowel in een landelijk, brocante, vintage, of moderne woonstijl. Voor gelegenheidsbloemen maken we graag een persoonlijke afspraak, zodat wij in alle rust advies kunnen geven om aan je persoonlijke wensen te kunnen voldoen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in creativiteit op maat kun je me volgen op social media onder @props_prachtig of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..