Na een geslaagde boekpresentatie gisteren (zondag 16 juni) in Wijkaccommodatie de Wester in Mill, is het 2e boek van Pietje de Grondwerker vanaf nu voor iedereen verkrijgbaar. Het boek met zo’n 160 columns die eerder gepubliceerd zijn in De Neije Krant is voor 10,- euro te koop.

Bij elk boek ontvangt men tevens een pen van De Neije krant, want dit boek is uitgebracht in het kader van ‘Wie schrijft die blijft’. Pieter overleed in februari 2023 maar mede door zijn columns wordt er nog vaak aan hem gedacht en over hem gesproken. Dat bleek ook tijdens de boekpresentatie rond dit 2e boek.

Het boek is a 10,- euro te koop bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat 39 in Mill en bij de Buren van der Burgt aan de Kerkstraat 29 in Zeeland. Er zijn nog 2 exemplaren van het 1e boek van Pietje de Grondwerker beschikbaar. Dit is a 7,50  euro verkrijgbaar via de redactie van De Neije Krant. Bel/app daarvoor Corné op 06 10 838 612. Daar is uiteraard ook het 2e boek a 10,- euro te koop. Mailen daarvoor kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De volledige opbrengst van dit boek gaat naar Stichting huis aan huiskrant De Neije Krant. Dit alles is mede mogelijk gemaakt dankzij de financiele steun van Stichting Toon Heesakkers en de vormgeving door Leroy Laclé van BrandingConcepts.