5 december is er weer Mamacafè in Mill, vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar. Dit alles in de Bibliotheek die te vinden is in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Willeke Pluk uit Mill komt langs en verteld over de Yogalessen die zij geeft. Dat doet zij in haar Yogastudio: unPlukked Yoga, in Mill. Volgens Willeke is Yoga voor iedereen. Daarom biedt Willeke naast reguliere yogalessen ook lessen aan zwangere, baby's, peuters, kinderen en tieners.

Bij peuter- en kinderyoga wordt er op een speelse manier kennis gemaakt met yoga. We bewegen en ontspannen in de leefwereld van een kind. Yoga is fijn naast alle dagelijkse prikkels en inspanningen. Daarbij stimuleert het de aandacht, concentratie, zintuigen, lichaamsbewustzijn, beweging en motorische ontwikkeling.

Lactatiekundige Nellie Schonenberg is ook aanwezig om vragen over borstvoeding te beantwoorden. En verder is het gezellig aan de koffie met andere moeders die ook een kleintje hebben.

Het mamacafé is elke eerste woensdag van de maand, van 9.30 tot 11.30 uur. Dit in de Bibliotheek van Myllesweerd in Mill. Voor meer informatie en agenda: www.mamacafemill.nl.