Al diverse jaren organiseert Stichting Kinderfeesten Mill (SKM) met steun van het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) de Werkplaats van Sint en Piet. Dit telkens in een leegstaande winkelruimte in het centrum van Mill.

Na enkele jaren in een van de ruimtes aan de Markt gezeten te hebben, kon de Werkplaats dit keer terecht in het voormalige Blokkerpand aan de Stationsstraat. Hier waren weer diverse activiteiten voor kinderen waaraan iedereen gratis deel kon nemen. Gezien de vele positieve en enthousiaste reacties kan SKM en OCMill ook nu weer terugkijken op een succesvolle editie.

Dank

De Werkplaats van Sint en Piet wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de belangeloze medewerking van Jos Vissers Meubelen, Maarten Manders de echte bakker, Bien Connue, Edo Verlichting, Jan-Bart Nielen, Albert Heijn vd Ven, Muziekschool Music-fun, Stichting Kinderfeesten Mill en het Ondernemers Collectief Mill.

Bekijk bij de Lokale Omroep Mill en in de rubriek Video op inmill.nl ook een sfeerverslag van deze Werkplaats. Productie Hen Daams namens de Lokale Omroep Mill.