Op dinsdag 1 januari 2019 namen ruim 200 helden deel aan de 21e Unox Nieuwjaarsduik in het 5 graden koude water van de Kuilen tussen Mill en Langenboom.

Een veelvoud van dat aantal was als publiek aanwezig om dit alles te bekijken. Deze jaarlijkse Nieuwjaarsduik is voor velen ook een mooi moment om in een prachtige omgeving elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar.

Organisatie

Stichting Activiteiten Mill (SAM) organiseert deze Unox Nieuwjaarsduik. Maar hierbij hebben zij hulp en ondersteuning van diverse partijen. Zo wordt deze Unox Nieuwjaarsduik mede mogelijk gemaakt door de sponsoring en medewerking van de Verhuurschuur, HaBe Opleidingen, de Seadevils, reddingsbrigade Erica, gebroeders Regter, hypnosepraktijk Choice - Change & Power, Nici van Tienen koffie en automaten, de Valkhoeve, beheerders van het Strandpaviljoen Mees en Eric Nabuurs en uiteraard Unox. Hierdoor is deelname gratis en is er ook gratis een Unox muts, Unox erwtensoep en zolang de voorraad strekt ook gratis voor publiek glühwein en oliebollen.

Facebook

Check voor foto’s en meer informatie ook de Facebookpagina van de Unox Nieuwjaarsduik in de Kuilen. Meer over SAM is te vinden op www.beleefhetinmill.nl.