Zaterdagavond 26 januari staat blues weer centraal in café Royal aan de Kerkstraat 35 - 37 in Mill. Dit zoals elke laatste zaterdag van de maand van september tot en met mei.

Deze meer dan gezellige en goed bezochte muziekavonden zijn gratis toegankelijk. Op zaterdagavond 26 januari is vanaf 22.00 uur Sugar Mama er te gast.

Sugar Mama Blues Boogie Rock’n

Sugar Mama speelt sinds 1986 hun eigen stijl Boogie en Blues. Ervaren muzikanten met ieder hun verleden in “rootsmuziek” bundelen hun krachten in een band met als motto “We play Rock & Roll music with a Bo Diddley beat. Sugar Mama (de naam is ontleend aan een blues standaard) brengt blues met een “drive” recht uit het hart.

Repertoire

De band heeft een breed en ook eigen repertoire. Denk hierbij aan Howlin’ Wolf, George Thorogood, John Lee Hooker en andere muziekhelden. Maar de band bewerkt ook graag akoestische nummers, zonder hierbij het origineel uit het oog te verliezen.

Optredens

Naast vele kroegen heeft Sugar Mama gespeeld op festivals van Terschelling tot Maastricht (en alles daar tussen in), op motortreffens gestaan, is te horen geweest bij Vara en NCRV en is support geweest voor b.v. Rory Gallagher en Dr. Feelgood. Regelmatig tourt de band in binnen en buitenland en zaterdagavond 26 januari staan ze in café Royal in Mill.

Meer

Meer weten over deze en alle andere activiteiten in café Royal? Like de Facebookpagina of zie www.caferoyalmill.nl.