Op zondag 3 februari is alweer de laatste wandeling van de winterserie die WSV Amicitia organiseert. Hierin is de route van 42 kilometer opgenomen, dus kilometer vreters kunnen weer hun hart ophalen! Ook zijn er kortere afstanden te lopen van 5 tot 42 kilometer.

Starttijden zijn tussen 8.00 en 13.00 uur. U kunt starten bij clubhuis Op Goede Voet, Sportweg 13, 5451HE Mill. Dit is te bereiken via de doorgaande weg tussen Mill en Wanroij. Uw auto kunt u op de grote parkeerplaats bij het uitvaartcentrum Annora aan de Wanroijseweg 42 parkeren.

De routes lopen over verharde en onverharde wegen in de omgeving van Mill. Onderweg is er gelegenheid om te pauzeren. Iedereen die goed ter been is kan aan deze wandeltochten deelnemen.

Winteractie: wandel mee!

Wandelsportvereniging Amicitia Mill is vanaf donderdag 3 januari gestart met de winteractie wandelen, ze waren blij verrast door de grote opkomst van mensen die mee wilden wandelen. Elke donderdagavond lopen ze, wilt u ook graag mee, dan kan dat!

U bent van harte uitgenodigd om mee te lopen! Ze verzamelen vanaf 19.15 op de stoep voor Myllesweerd in Mill en vertrekken om 19.30. De wandeling duurt ongeveer een uurtje. Daarna is er gelegenheid om gezellig na te praten bij Myllesweerd. Tip: Neem een felgekleurd hesje of lampje mee zodat u in het donker goed zichtbaar bent.

Deelname is op eigen risico

De eerste keer wandelt u gratis mee. Wilt u daarna vaker meedoen? Dan kunt u voor € 5 een winter passe-partout kopen waarmee u de hele winter tot en met 28 maart mee kan wandelen op de donderdagavonden. Ook kunt u hiermee deelnemen aan de grotere winterwandeling op zondag 3 februari. U kunt uiteraard ook lid worden van Wandelsportvereniging Amicitia. Dit kan al vanaf € 27 per jaar en dan is deelname altijd gratis.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.wsvamicitia.nl.

Vooraf aanmelden is niet nodig. WSV Amicitia ziet u graag bij een van de wandelingen.