In september 2015 organiseerde Stichting Activiteiten Mill (SAM) voor het eerst de zeer succesvolle Stoep- Schuur- en Garageverkoop in Mill. Hierbij verkopen particulieren vanuit de eigen garage of vanaf de eigen oprit hun gebruikte goederen.

Ruim 150 adressen namen hieraan deel. In april 2016 was er een gemeentelijke Stoep- Schuur en Garageverkoop. Dit op speciaal verzoek van inwoners uit de 3 overige kernen van de gemeente Mill en Sint Hubert. Dit resulteerde in ruim 200 deelnemende adressen. Ook in 2017 en 2018 was er een gemeentelijke stoepverkoop.

Editie 2019

Zondag 19 mei 2019 staat de volgende editie op het programma. Mede dankzij een bijdrage van Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen kan deze weer georganiseerd worden. Van 11.00 uur tot 16.00 uur bieden tal van verkopers weer hun waar aan vanuit de eigen oprit of garage. Ook deelnemen? Zorg dan dat u voor vrijdag 10 mei uw adresgegevens en korte omschrijving van uw handelswaar mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe het werkt

Stichting Activiteiten Mill verzameld de adressen waar op zondag 19 mei 2019 tussen 11.00 uur en 16.00 uur materiaal wordt aangeboden. Dit kan bij particulieren op de oprit zijn, in de schuur of garage. Maar ook kunnen bijvoorbeeld buurtbewoners gezamenlijk de spullen aanbieden op een pleintje of ander terrein. Bij het aanmelden kan men in een korte omschrijving aangeven wat er zoal wordt aangeboden. Hoe meer deelnemers in een straat of buurt, hoe meer belangstellende kopers er te verwachten zijn. Informeer bij belangstelling dus ook of andere buurtgenoten deel willen nemen en maak er gezamenlijk een leuke verkoopdag van.

Deelnemende adressen en de korte omschrijving publiceert SAM op internet en o.a. in De Neije Krant van dinsdag 14 mei 2019. Belangstellende kopers kunnen vervolgens op zondag 19 mei met de lijst adressen in de hand hun ronde maken. Deelnemers wordt ook gevraagd hun verkoopadres te versieren met o.a. ballonnen, zodat ook zo te zien is wie er deelnemer is.

Gratis

Deelnemen is helemaal gratis. Maar bij goede zaken is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Activiteiten Mill uiteraard van harte welkom. www.beleefhetinmill.nl