Donderdag 14 februari a.s. tijdens de Walk&Talk bijeenkomst in de Bibliotheek (Kerkstraat 3) in Mill van 10.00 - 12.00 uur is te gast Anton Honing met als thema: Met LinkedIn creëer je kansen.

Anton Honing begeleidt en ondersteunt sinds 2014 veel organisaties, MKB-bedrijven en zelfstandig ondernemers om meer uit Linkedin te halen. Om Linkedin krachtig in te zetten voor hun groei, continuïteit en omzet. Voor meer business dus. Ook traint en coacht hij werknemers, werkzoekenden en studenten om in beeld te komen voor een nieuwe baan of hun carrière een boost te geven. Linkedin is namelijk zeer krachtig inzetbaar voor je loopbaan en solliciteren. Het is niet voor niets je online CV.

Wil je leren om LinkedIn slimmer en sterker in te zetten, meld je dan aan.

Walk&Talk is dé koffiepauze voor iedereen die op zoek is naar werk of een nieuwe uitdaging. De bijeenkomsten vinden twee keer per maand plaats bij BiblioPlus. Werkzoekenden kunnen ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving. Met wisselende onderwerpen, ervaringen van andere deelnemers, gastsprekers en natuurlijk een gastvrij ontvangst met koffie en thee. De Walk&Talk bijeenkomsten vinden elke 2de donderdag en elke 4de woensdag van de maand plaats van 10.00 - 12.00 uur, telkens in een andere bibliotheek.