Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 speelt toneelvereniging Miamtoca uit Mill de komische thriller ‘Niets is wat het LIJKt’.

Beide dagen vindt de voorstelling plaats in Cultureel Centrum Myllesweerd en begint om 20.00 uur. Kaartjes zijn vanaf 11 maart te verkrijgen bij Primera Schipperheijn in Mill. De kaartjes zijn plaats gebonden en kosten € 9,00 per stuk.

In deze rubriek stellen we iedere week tot aan de uitvoeringen een van de spelers/speelsters aan u voor.

De aftrap dit jaar wordt gemaakt door Jeanne van Boxtel. Voor de vaste bezoekers van onze voorstellingen heeft Jeanne weinig introductie nodig. Jeanne is een van de leden vanaf de oprichting. Door de jaren heen vervulde ze diverse functies. Voorzitter, secretaris, penningmeester, bestuurslid alle functies heeft ze al eens vervuld. Op dit moment is ze penningmeester.

In ‘Niets is wat het LIJKt’ is Jeanne de keukenmeid Agnes. Al jarenlang trouw aan de heer Barraclough, de eigenaar van het landgoed Greenacres. Nu deze dood is, krijgt ze te maken met een nieuwe eigenaresse. Deze is alles behalve goed voor het personeel. Als de gemoederen hoog oplopen besluit ze om haar ontslag in te dienen, wat ze even later weer ongedaan maakt. Waarom? Het antwoord daarop krijgt u zaterdag 6 en zondag 7 april te zien.

Meer weten over toneelvereniging Miamtoca? Volg ons op Facebook of neem contact op met het secretariaat via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..