Foto: JohanSonneveld.nl

Op zaterdagavond 23 februari is het opnieuw tijd voor blues bij Café Royal aan de Kerkstraat 35 - 37 in Mill. Dit zoals elke laatste zaterdagavond van de maand van september tot en met april met een live bluesband.

Op zaterdag 23 februari hoort en ziet men er vanaf 22.00 uur Jimmy’s Gang. Toegang is zoals gebruikelijk helemaal gratis.

Jimmy’s Gang

De Gang was in de jaren tachtig en negentig een bekende naam, zowel nationaal als internationaal. Met een dynamische mix van rock, soul, funk en blues was de Gang op menig podium, festival en in de toen bekende Muziek-Cafe's en discotheken, te zien en te horen. Van Musis Sacrum, het Odeon-theater tot het Luxor, het Swing-Cafe en Plan C, maar ook Wilhelmina, en de Citadel.

Jimmy Martin Sterman, Zanger-entertainer, speelde reeds vanaf begin jaren zestig met o.a. Herman Brood, Hans Lafaye en vele anderen in Bands als Blues 66, IBC, Bluesdimension. Later ook met gebroeders Laporte (Barrelhouse), Burt van der Meij, Willem Visser (Binberg), Hans Dulfer en Erwin van Ligten, Nick Vos en vele anderen.

Op zaterdagavond 23 februari zal Jimmy’s Gang in café Royal zorgen voor een lekkere verrassend swingende avond. Met een breed repertoire geënt op Rhythm & Blues en Southern Rock, waaronder materiaal van de Allman Brothers, Johnny Neel, Joe Bonemassa, Kebmo, Willy de Ville enz. Met strak gearrangeerde covers gecombineerd met eigen werk, zet the Gang een heel eigen sfeer neer.

Meer

Check voor meer informatie rond deze en alle andere (muzikale)activiteiten in en rond Café Royal de website en like de Facebookpagina. www.caferoyalmill.nl