Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 speelt toneelvereniging Miamtoca uit Mill de komische thriller ‘Niets is wat het LIJKt’. Beide dagen vindt de voorstelling plaats in Cultureel Centrum Myllesweerd en begint om 20.00 uur.

Kaartjes zijn vanaf 11 maart te verkrijgen bij Primera Schipperheijn in Mill. De kaartjes zijn plaats gebonden en kosten € 9,00 per stuk.

In deze rubriek stellen we iedere week tot aan de uitvoeringen een van de spelers/speelsters aan u voor.

Ankie is lid sinds 1989. De eerste jaren van haar lidmaatschap was ze betrokken bij het jeugdtoneel. Ook vind men haar tijdens de pronkzittingen van SCM ’t Germelaand vaak in de kelder van de Concertzaal en later Myllesweerd, waar zij de deelnemers voorziet van een schminklaag. Ankie staat niet alle jaren op de planken maar dit jaar weer wel.

In ‘Niets is wat het LIJKt’ speelt Ankie de rol van Dokter Brown. Een beetje wereldvreemde vrouw, die op een bijzondere manier door het leven gaat. Ze is al jaren goed bevriend met de familie Barraclough en is dan ook aanwezig om de dood van de oude heer vast te stellen. Maar er is meer aan de hand met deze vrouw, dat krijgt u zaterdag 6 en zondag 7 april te zien.

Meer weten over toneelvereniging Miamtoca? Volg ons op Facebook of neem contact op met het secretariaat via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..