“Mill kwam op ons pad, we maken er wat moois van”, zegt Michelle Mussche (27). Op woensdag 6 maart gaat de derde vestiging van haar personal training studio open aan de Houtzagerijstraat 19 in Mill. Tussen 16.00 en 21.00 uur is er open huis.

De jonge ondernemer heeft in 2011 haar sportschool en fitnesscentrum MSM Personal training studio opgericht in Staphorst. Michelle en Sraar van Rens (38) hebben samen de naam van het bedrijf aangepast naar FitFabrique toen de tweede vestiging opende. “Dat past beter bij het concept”. We willen landelijke dekking creëren met het FitFabrique concept.

Eigen studio

Voordat Michelle begon met haar studio gaf ze al jaren lessen en trainingen op andere sportscholen. “In de loop der jaren heb ik een eigen visie gecreëerd, dat heb ik samen met Sraar doorontwikkeld” zegt Mussche. “In Mill starten we met een nieuw concept You’re My Drive. Een functionele circuittraining voor mensen met weinig tijd, die niet zo van een grote sportschool vol apparaten houden.” glimlacht Sraar. Mensen met weinig vrije tijd kunnen met steeds twee keer 35 minuten sporten per week het hele lichaam trainen.

Personal training

FitFabrique richt zich op personal training: mensen leren een gezonde leefstijl aan. Dus een goede verhouding tussen inspanning, ontspanning, de juiste mindset en voeding. Door het gebruiken van You’re My Drive, een-op-een begeleidingstrajecten, trainingen in een kleine groep met afwisselende vormen zoals de Work-out of the Week, functioneel fit, HIIT, cardio-boksen en happy hour, voedingsadviezen en bootcamp.

Iedereen kan gebruik maken van deze trainingen, maar juist mensen die zichzelf niet fit of slank genoeg vinden voor een sportschool! Daarvoor worden ook de fysiotherapeut en psycholoog ingezet, die aan de studio’s verbonden zijn. “Zo proberen we te voorkomen dat mensen gaan emotie eten,” zegt de Michelle, “juist de combinatie van deze methoden werkt zo goed!”

6 maart opening

In het carnavalsweekend wordt de studio verbouwd en worden alle materialen, vloeren en zithoek vernieuwd. “Er komt een kantoor, kinderopvang, koffiehoek en nieuwe trainingsmaterialen” zegt van Rens. Woensdag 6 maart openen we om 16.00 uur de deuren van FitFabrique Mill. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen!

Meer informatie over FitFabrique: www.fitfabrique.nl.