Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 speelt toneelvereniging Miamtoca uit Mill de komische thriller ‘Niets is wat het LIJKt’. Beide dagen vindt de voorstelling plaats in Cultureel Centrum Myllesweerd en begint om 20.00 uur.

Kaartjes zijn vanaf 11 maart te verkrijgen bij Primera Schipperheijn in Mill. De kaartjes zijn plaats gebonden en kosten € 9,00 per stuk.

In deze rubriek stellen we iedere week tot aan de uitvoeringen een van de spelers/speelsters aan u voor.

Mariëtte is lid sinds 1989. Naast het spelen van diverse rollen is ze ook actief bij het jeugdtoneel. Als begeleidster heeft ze samen met Jeanne van Boxtel en Frank Peters iedere donderdag een repetitie met een tiental jeugdleden, die hard werken aan hun eigen toneelstuk. Deze worden vaak door Mariëtte zelf geschreven, daarbij geholpen door andere leden van de vereniging.

In ‘Niets is wat het LIJKt’ is Mariëtte Mevrouw Sorrell de begrafenisonderneemster. Een vrouw die leeft van de dood en dit doet met grote waardigheid. Humorloos en trots op haar eigen rouwkamers in het dorp. Ze is gekomen om de begrafenis van de heer Barraclough te begeleiden, maar al snel is dat niet het enige wat ze moet doen. Maar welke andere werkzaamheden dat dan zijn krijgt u zaterdag 6 en zondag 7 april te zien.

Meer weten over toneelvereniging Miamtoca? Volg ons op Facebook of neem contact op met het secretariaat via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..