Leen Gelders (Foto: Elly Meijnders)

Het koor voor mensen met dementie en mantelzorgers gaat “Unforgettable” heten. De naam van het koor is ingediend door Jos Netten, DJ en radio presentator uit Oss.

Deze krijgt als beloning een mooi boeket. “Wij vinden de naam toepasselijk en mooi, want wij streven naar momenten die onvergetelijk zijn”, aldus de werkgroep die geholpen heeft met de oprichting van het koor. “Wij danken iedereen die uit de wijde omgeving namen hebben ingediend”.

Inloop

Het koor “Unforgettable” voor mensen met dementie en mantelzorgers begint met de eerste bijeenkomst op donderdag, 14 maart om 14.30 uur. Het zal een vrije inloop worden en een eerste kennismaking. Muziektherapeute Leen Gelders van Poco à Poco gaat dit koor begeleiden. Het koor komt bijeen aan de Langenboomseweg 71b in Mill. Er is ruimte voor 10 koppels van twee personen.

Vroeger

Heeft u vroeger veel gezongen? Zingt u (nog) steeds heel graag? Meldt u dan vooral aan. U zult versteld staan hoe goed het zingen nog gaat. Daarnaast maakt u ook mooie nieuwe herinneringen met uw mantelzorger. U hoeft geen prachtige stem te hebben, u hoeft het alleen maar fijn te vinden om te zingen. Het koor treedt niet op voor publiek.

Opgeven

Opgeven voor het koor kan bij Leen, tel. 06-40347888 of 0485-802663, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U mag de eerste twee keer gratis meedoen. De eigen bijdrage voor het koor zal zo laag mogelijk worden gehouden.