Tim Peters, Bregje Linders, Bram van den Heuvel en Myrthe School

Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 speelt toneelvereniging Miamtoca uit Mill de komische thriller ‘Niets is wat het LIJKt’. Beide dagen vindt de voorstelling plaats in Cultureel Centrum Myllesweerd en begint om 20.00 uur.

Kaartjes zijn vanaf 11 maart te verkrijgen bij Primera Schipperheijn in Mill. De kaartjes zijn plaats gebonden en kosten € 9,00 per stuk.

In deze rubriek stellen we iedere week tot aan de uitvoeringen een van de spelers/speelsters aan u voor. Deze week is er alle aandacht voor de jeugd. Vier jeugdleden spelen in ‘Niets is wat het LIJKt’ mee. Een van hen maakte vorig jaar de overstap, drie doen dat dit jaar.

Myrthe School maakte vorig jaar haar debuut als dienstmeisje in ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’. Dit jaar is ze de vrolijke Mabel , het kamermeisje. Ze weet alles van wat er zich in het huis afspeelt. Ze luistert wel eens aan deuren. Als de Barraclough familie het haar en de andere leden van het personeel moeilijk maakt, is ze niet te beroerd om te gaan staken. Maar of dat nou zo’n goed idee is?

Tim Peters begon tien jaar geleden als zevenjarige aan zijn eerste rol bij het jeugdtoneel. Hij speelde onder meer een kok, een spook, een campinggast en een Italiaan. Nu debuteert hij als Ted Johnson, de chauffeur van de familie Barraclough. Een opvliegend type, dat zijn liefje, Anne Beale wil beschermen tegen haar werkgeefster. Is hij schuldig aan de dood van… ?

Bregje Linders werd drie jaar geleden lid van de vereniging. Ze speelde in de schoolmusical en had daarna de smaak van toneel te pakken. Nu vertolkt ze de rol van Anne Beale. Als secretaresse van de oude heer Barraclough is ze goed op de hoogte van het reilen en zeilen binnen het landhuis. Ze heeft een geheim te verbergen en heeft een moeizame relatie met haar werkgeefster.

Bram van den Heuvel is met zijn 16 jaar de jongste van het stel. Zijn laatste rol bij het jeugdtoneel was die van notaris. Zijn eerste rol bij de volwassenen is … de rol van notaris. ‘Iets’ meer tekst en ‘iets’ meer handelingen. Als aankomend notaris Mickleby raakt hij betrokken bij moord, vermissing en meer.

Meer weten over toneelvereniging Miamtoca? Volg ons op Facebook of neem contact op met het secretariaat via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..