Foto: Cockie Kremers

Samen activiteiten organiseren. Dat staat bij veel ondernemers in Mill hoog in het vaandel. Zo ook bij Berends Bloemsierkunst en Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat en Onder de Kersenboom aan de Meeuwstraat.

Al diverse malen organiseerden zij gezamenlijk activiteiten rond kerst. Dit beviel niet alleen de ondernemers zelf goed, maar ook de vele bezoekers die op deze activiteiten af kwamen waren zeer enthousiast en positief. Vandaar dat zij dit vaker gaan doen.

Lente Sfeer Dagen

Dit keer slaan de 3 ondernemers de handen ineen met het thema Lente Sfeer Dagen op:

  • Vrijdag 22 maart van 9.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag 23 maart van 9.00 tot 17.00 uur

Alle 3 de bedrijven bieden veel sfeer en inspiratie voor het komende lente seizoen. Ieder bedrijf heeft helemaal zijn eigen sfeer en stijl waardoor de bezoeker zeer verrast zal worden. Heerlijk snuffelen tussen prachtige bloemen en planten, woon en groendecoraties, brocante en antiek, lampen en kussens, sieraden en tassen en nog veel meer. Omdat de ondernemers van Berends Bloemsierkunst, Buitengewoon Kado en Onder de Kersenboom erg gastvrij zijn, staat er ook wat lekkers voor iedereen klaar. Daarnaast zijn er uiteraard leuke aanbiedingen.

Adressen

  • Berends Bloemsierkunst, Hoogstraat 5 Mill
  • Buitengewoon Kado, Hoogstraat 10 Mill
  • Onder de Kersenboom, Meeuwstraat 3a Mill