Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 speelt toneelvereniging Miamtoca uit Mill de komische thriller ‘Niets is wat het LIJKt’. Beide dagen vindt de voorstelling plaats in Cultureel Centrum Myllesweerd en begint om 20.00 uur.

Kaartjes zijn vanaf 11 maart te verkrijgen bij Primera Schipperheijn in Mill. De kaartjes zijn plaats gebonden en kosten € 9,00 per stuk.

In deze rubriek stellen we iedere week tot aan de uitvoeringen een van de spelers/speelsters aan u voor. Deze week is Marieke Theunissen de hoofdpersoon.

Marieke viert in oktober een klein jubileum 20 jaar lid van de vereniging. Marieke is niet woonachtig in Mill en toen ze enkele maanden geleden verhuisde naar een woonplaats verder weg, waren we bang dat ze misschien haar lidmaatschap op zou zeggen. Met de woorden: “Het is veel te gezellig en ik kan jullie niet missen” zijn we gerustgesteld. Dit jaar is ze in “Niets is wat het LIJKt” juffrouw Faith Barraclough, de erfgename. Ze is van plan om na voorlezing van het testament schoon schip te maken. Het loopt echter anders dan dat ze gepland heeft.

Meer weten over toneelvereniging Miamtoca? Volg ons op Facebook of neem contact op met het secretariaat via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..