Het Senioren Hobby Centrum (SHC) Mill is al meer dan 10 jaar actief tijdens NLdoet en Nationale Burendag. Zaterdag 16 maart was de actiedag Mill: NLdoet. Het thema: Kleur in de Wijk!

15 vrijwilligers van het SHC en woningcorporatie Mooiland hebben die dag 25 bloembakken gemaakt. Gevuld met prachtige bloemen geschonken door Berends Bloemsierkunst-Mill. De belangstelling was enorm, binnen enkele uren waren alle bakken gereserveerd. De fleurige bloembakken zijn door het SHC na afloop gratis aangeboden aan de wijkbewoners.

Op vrijdag 15 maart was het SHC aanwezig bij de overdracht van een picknickbank. De hobby groep Hout SHC, heeft in opdracht van Welzijnsorganisatie Sociom en Platform voor mensen met een functiebeperking Grave een prachtige tafel /bank gemaakt waar ruimte is voor twee rolstoelers. Een unieke samenwerking heeft ervoor gezorgd dat deze in gebruik genomen zijn aan de Maaskade in Grave.

Opnieuw is het Senioren Hobby Centrum er in geslaagd om tijdens NL-Doet /Buren dag - een bijdrage te leveren aan maatschappelijke projecten die gewaardeerd worden door de inwoners van Mill en de regio.

Zin om mee te doen / actief te worden bij het SHC? Meer dan 23 hobby mogelijkheden. Geef u op bij: Ans Bardoel - leden administratie SHC - tel. 06. 34484961 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl.