De tijd gaat snel, het is alweer lente. Het tijdstip voor “het milse koor De Straetlappen“ om zich uitgebreid te presenteren.

Op 2 maart jl. hebben zij voor het vijfde jaar meegewerkt aan de carnavals mis in Mill, een mooie gelegenheid om het nieuwe zangjaar te beginnen. Dat was wederom geweldig en er waren veel positieve reacties.

Nu dus op weg naar 30 maart dan organiseren zij de inloop avond waarin zij helemaal los gaan. Op deze avond verwelkomen zij 2 gasten en wel: Het koor Landante uit Reek.

Landante is een fantastisch koor met een uiteenlopend repertoire van pop muziek tot Leonard Cohen. Zij zullen deze avond extra opluistering geven. Zij zingen veelal 3 stemmig wat het extra speciaal maakt. En zullen er absoluut voor zorgen dat u allen mee gaat zingen.

De tweede gasten van de avond zijn, Engsele een dweilorkest uit Sint Hubert. Zij ondersteunen carnavals activiteiten, kleine festivals en feestelijke gelegenheden. Zo ook te gast bij de Straetlappen. Zij zijn geen professionals maar gezellig zijn ze zeker weten, zij zullen de bloemetjes eens flink buiten zetten. Het dak gaat eraf.

Ook is er een grote loterij met fantastische prijzen geschonken door Buitengewoon Kado, de Straetlappen zijn hier heel dankbaar voor. Het wordt een kei gezellige avond, waarover u nog lang na kunt praten. De Straetlappen nodigen u dan ook van harte uit mee te komen genieten.

De avond vindt plaats in City Resort Mill. Aanvang 20.00 uur tot 11.00 uur. De toegang en een kopje koffie of thee zijn gratis.