Op vrijdagavond 12 april staat de Stand up Comedy Dinner show bij de Beleving in Langenboom op het menu. Drie cabaretiers en een MC gaan het publiek tijdens een lekker drie gangen diner vermaken.

Het regionale Lifestyle magazine Vita organiseert samen met Amy van de Beleving en de Knock Out Comedy Crew deze gezellige avond. Deze crew bestaat uit zes comedians die jarenlang try-out shows organiseerden in het prachtige Torpedo Theater bij de Nes in Amsterdam. Dit waren ontzettend leuke en soms legendarische avonden, waardoor vele bekende comedians graag naar de "De Kleinste Comedy Club van Nederland" kwamen om nieuw materiaal te testen.

Na bijna vijf jaar vonden ze het wel mooi geweest en de mannen besloten om met het organiseren van deze avonden te stoppen, zo kon ieder zich weer op z'n eigen carrière richten. Er was echter een bijzondere band ontstaan tussen deze zes totaal verschillende gasten en er was een hechte vriendschap ontstaan.

Tijdens een avondje stappen ontstond spontaan het idee om toch weer samen op te gaan treden. Laten we eens gek doen, een heuse tour?

Als ware rocksterren, leipe rappers of een echte boyband gezamenlijk op tournee langs theaters en poppodia met een vette stand up comedyshow. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Langenboom!

Vrijdagavond 12 april mogen we MC Arjan Kleton en Huibert-Jan, Oscar Arnold en Roel C. Verburg verwelkomen. Om 19.00 uur is de inloop waar om haf acht de avond zal beginnen. Men kan ook kiezen voor een verrassend wijnarrangement wat prachtig past bij het heerlijke drie gangen diner. Kijk voor meer informatie op www.vita-magazine.nl/events.