Wist je dat er op Landgoed de Barendonk in Beers kabouters wonen? Verscholen in het kabouterbosje wonen ze in hun kabouterhuisjes.

Om ze te vinden, hebben we een kabouterroute uitgezet met allerlei leerzame opdrachten, die in een kabouterboekje staan.

Dit boekje mag je lenen (ophalen bij de receptie). Daar liggen ook onze kaboutermutsen. Wil je het boekje als souvenir mee naar huis nemen? Dan krijg je na afloop een nieuw exemplaar (€ 2,50). De opbrengst gaat naar de kindjes van de kindertehuizen van Moeder Teresa in Malawi en Calcutta (India).

De kabouterpadroute is zelfstandig te lopen, tussen zonsopgang en zonsondergang.

Daarnaast is er ook een koeienpad route, haal het boekje op de receptie en ga op expeditie naar de boerderij, je kunt de kalfjes aaien en de koeien in de ogen kijken. Wist je dat koeien maar 20 minuten slapen. En zo zijn er nog veel meer weetjes over koeien en kalfjes.

Heb je dorst gekregen na de wandeling, dan kun je in ons ‘Uutblaoshuuske’ ‘uutblaozen’ (uitrusten) en bij slecht weer schuilen. Ook kun je hier koffie, thee, frisdrank of iets lekkers kopen - met zelfbediening.

Meer weten? Volg de Barendonk via diverse social media kanalen of neem contact op met:

Landgoed de Barendonk
Millseweg 13, 5437 NB Beers
0485 316 436
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.barendonk.nl