Foto: Tien van Tienen

Op de aquarelclub van de Aldenhorst van Pantein op vrijdagmorgen zijn deelnemers van buiten de Aldenhorst van harte welkom.

Ook als u nog nooit geschilderd heeft, maar dit altijd als een wens had, kunt u meedoen. De prijs is laag, slechts € 6,- per les incl. 2 kopjes koffie en iets lekkers. De aquarelclub schildert op vrijdagmorgen van 09.30 uur tot 11.30 uur.

Vroeger

Vroeger zaten er alleen maar bewoners op de aquarelclub. Maar de indicatie om in het zorgcentrum te komen is grondig veranderd. Waardoor we zien dat er minder mensen in staat zijn om deel te nemen. Tevens wil Pantein de onderlinge contacten met de bewoners uit de omliggende dorpen bevorderen. Daarom staat deze mooie en gezellige activiteit nu ook open voor “buitenstaanders”. De club werkt met professionele materialen en topkwaliteit aquarelverf en papier. De lessen worden gegeven in de recreatieruimte. Begeleiding wordt er gegeven door 1 vrijwilliger op de 2 deelnemers. De begeleiding is dus intensief.

Expositie

Momenteel hangt er een verdienstelijke expositie van de club in de gang van Aldenhorst naast de receptie. Deze kan iedere werkdag worden bezocht tussen 10.00 en 16.00 uur.