Eindelijk is het zover, aanstaande zondag 14 april de viering van het zestig jarig bestaan van Wandel Sport Vereniging Amicitia in Mill. Er worden nieuwe routes gebruikt die u de hoogtepunten van de mooie omgeving van de gemeente Mill en Sint Hubert laten zien.

De routes gaan over verharde wegen en onverharde paden. Er is veel aandacht voor “beleving” met onderweg bossen, weilanden, akkers, agrarische bedrijven, water, (met een trekpontje) en een molen. Een deel van het parcours is gelegen in een natuurgebied van Brabants Landschap met kasteel Tongelaar en oude boerderijen, recreatiegebied de Kuilen, natuurgebied De Maurik, het Langven, de Groespeel en Sporen van de Oorlog.

Er zijn allerlei extra’s voor deze dag georganiseerd. Zo richt WSV Amicitia een gezellig terras in naast het clubhuis, Gooimeer Bierbrouwerij is aanwezig met Speciaal Bieren, er is zelfs bier met een speciaal ontworpen Amicitia etiket! Er staat een foodtruck Ben & Toon food voor een broodje warme beenham en kroket. Er is muziek en iedereen is welkom om een kijkje te nemen, ook niet wandelaars worden uitgenodigd een bezoek te brengen aan het clubhuis van het jubilerende Amicitia.

Om 7.00 uur kan er gestart worden aan de diverse wandeltochten vanaf het clubhuis, “Op Goede Voet” aan de Sportweg 13 in Mill.

Men kan deelnemen aan de onderstaande tochten:

  • 5 kilometer start tussen 7.00-12.00 uur
  • 10 kilometer start tussen 7.00-12.00 uur
  • 20 kilometer start tussen 7.00-12.00 uur
  • 30 kilometer start tussen 7.00-10.00 uur
  • 40 kilometer start tussen 7.00-8.00 uur

De inschrijfkosten bedragen € 4,50 per persoon, leden van KWBN betalen € 3,50 per persoon. Dit is inclusief een consumptie en iets lekkers. Er zijn ook medailles te koop en onderweg zijn er diverse goed verzorgde rustposten. Het startbureau sluit om 17.00 uur.

Voor meer informatie, of om lid te worden bezoek de website www.wsvamicitia.nl en uiteraard begroeten de leden van WSV Amicitia u graag komende zondag.