Miamtoca speelde afgelopen weekend met succes de voorstelling ‘Niets is wat het LIJKt’. (Foto: Hen Daams)

Zijn de kruitdampen van het toneelstuk ‘Niets is wat het LIJKt’ van toneelvereniging Miamtoca nog maar net opgetrokken, is de vereniging alweer in touw voor de volgende voorstelling.

De titel is: ‘Gewoon lekker vies’ en de jeugd van Miamtoca gaat deze spelen op zaterdag 11 en zondag 12 mei (Moederdag).

De voorstellingen vinden plaats in Myllesweerd. Op zaterdag begint de voorstelling om 19.30 uur en op zondag om 14.30 uur. Kaartjes zijn vanaf deze week verkrijgbaar in de voorverkoop bij Primera Schipperheijn. Een kaartje kost € 5,00 p.p. Er zijn 100 kaartjes per voorstelling beschikbaar. Toneelvereniging Miamtoca heeft er voor gekozen om de voorstelling in de kleine zaal van Myllesweerd te spelen. Ben er dus snel bij!

In ‘Gewoon lekker vies’ draait het om Huize Smedt. Kinderen worden hier naartoe gestuurd om te leren vies te worden. Daar hebben ze in Huize Smedt zo hun methodes voor. Dat niet iedereen dat kan waarderen mogen duidelijk zijn. Er gebeurt veel in Huize Smedt. Zoveel dat er zelfs artikelen in de krant verschijnen. Wat er allemaal gebeurt? Kom kijken op zaterdag 11 of zondag 12 mei a.s. en laat je nette kleding maar in de kast hangen.

Meer weten over toneelvereniging Miamtoca? Volg ons op Facebook of neem contact op met het secretariaat via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..