Bij de hobbygroep glas in lood is nog ruimte.

Als wij het over vrije tijd hebben, dan zullen we eerst moeten bepalen wat vrije tijd eigenlijk is! Hoewel dit op het oog makkelijk lijkt, gaat het hier om een vrij complexe aangelegenheid, daar we het hier hebben over een zeer breed scala aan activiteiten en emoties.

Vrije tijd is die tijd dat iemand iets doet waar hij of zij zin in heeft en waar hij of zij plezier aan beleeft. Als je op deze manier tegen vrije tijd aankijkt dan kom je op wat het gros van de mensen als vrijetijdsbesteding ziet. De meest populaire activiteiten zijn: tv-kijken, sporten, er op uit trekken, lezen, naar de bioscoop gaan, muziek luisteren, uitgaan, maar niet te vergeten actief mee doen bij het Senioren Hobby Centrum in Mill.

Vrije tijd is het grootste goed van een mens omdat deze tijd noodzakelijk is voor zelfontwikkeling. Het dwingt ons een stap terug te doen uit de hectiek van alledag en om te kijken wat écht belangrijk is in het leven. De uiteindelijk beste definitie van vrije tijd is dan ook: Iets dat een persoon kiest om te doen omdat hij of zij dat wil.

Heb je jezelf op een jongere leeftijd al een hobby eigen gemaakt, dan is het veel gemakkelijker om daar gewoon mee door te gaan, er gaat een nieuwe wereld voor u open: Senioren Hobby Centrum in Mill. Geïnteresseerd in deze nieuwe “wereld “. Aanmelden voor het nieuwe seizoen 2019-2020 is nu al mogelijk. Let op: Vol is Vol.

Bel of mail Ans Bardoel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.seniorenhobbycentrum.nl - www.jeugdhobbycentrum.nl.