Stichting V.I.S. in Wilbertoord organiseert op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) weer een Zeskamp. De avond daarvoor (woensdag 29 mei) is er een Mega Bierpongtoernooi en feestavond.

Op woensdagavond start het allemaal om 20.00 uur en op donderdag om 10.00 uur. Dit alles in en rond een meer dan gezellige feesttent in Wilbertoord.

Stichting Vriendengroep In Samenwerking roept teams op zich nu in te schrijven voor de Zeskamp. Zij schrijven: Je hebt nu 2 jaar de tijd gehad om je persoonlijke records te verbeteren, snellere ronde tijden te halen en zelfs yoga lessen te volgen. Kortom je bent weer in top conditie. Des te meer reden om jezelf te bewijzen tijdens de Wilbertoordse Zeskamp 2019.

Met een combinatie van jong en oud, op een unieke locatie midden in het dorp, hopen wij weer een onvergetelijke Zeskamp neer te zetten. En daar hebben wij jullie bij nodig!”

Aanmelden voor zowel het Mega Bierpongtoernooi op woensdagavond 29 mei als de Zeskamp op donderdag 30 mei is vanaf nu mogelijk. Check voor aanmelden en meer informatie de Facebookpagina van Stichting V.I.S. in Wilbertoord of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..