Komend weekend is het weer kermis in Sint Hubert. Van zaterdag 11 tot en met dinsdag 14 mei zijn er diverse attracties en kramen te vinden op het kermisterrein. Café Difference start echter al op vrijdag 10 mei het hun kermisprogramma.

Zij presenteren 5 dagen muziek en entertainment:

Dag 1, vrijdag 10 mei trappen ze af met niemand minder dan de Sjieke Bazen en Daan Junior, samen met het barpersoneel zullen zij er voor zorgen dat het vrijdags al een groot feest word.
Zaal open vanaf 20.00 uur
Deurverkoop €7,50
Voorverkoop combiticket voor vrijdag en zaterdag €12,50, te koop aan de bar tot vrijdag 10 mei
Leeftijd 18+

Zaterdag 11 mei

Broadway online zal de gehele avond op het podium te vinden zijn om het dak eraf te blazen, alles zal deze avond voorbij komen van toen tot nu en van rock tot happyhardcore.
Zaal open vanaf 20.00 uur
Deurverkoop €10,-
Voorverkoop combiticket voor vrijdag en zaterdag €12,50, te koop aan de bar tot vrijdag 10 mei
Leeftijd 18+

Zondag 12 mei

Mega-Matinee. Difference zal veranderen in het altijd zonnige Mallorca, waar biertorens, statafels en zo hard mogelijk mee zingen de boventoon voeren, en dit alles met de lekkerste hitjes van Winston black (wereldbekend in Mallorca en Friesland)
Terras en café geopend vanaf 12:00

Maandag 13 mei

Na een heftig weekend hebben ze maandag een rustig avondje Bier-Bingo in de planning staan die zal gepresenteerd worden door Piet Paulusma zelf.
Spel-tip 1: neem dinsdag een vrije dag 
Café open 19.00 uur

Dinsdag 14 mei is er een mega-spies buiten staan, met daarop heerlijke stukken vlees, een volledig verzorgde maaltijd onder het genot van live muziek op het terras.
Café open vanaf 16.30 uur
BBQ van 17.00-20.00 uur
Opgeven aan de bar voor dinsdag 7 mei € € 15,00 p.p.

Meer weten? Like dan de Facebookpagina van Difference in Sint Hubert.