Aanstaande donderdagavond 16 mei organiseert het Ondernemers Collectief Mill weer een ondernemers-netwerkavond. Dit in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Te gast is die avond Bram Moszkowicz.

Inloop vanaf 20.00 uur, aanvang programma 20.30 uur. Toegang is gratis, aanmelden gewenst. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 0485-325634.

Maar...

Maar OCMill doet meer. Zo waren we betrokken bij het Freerail Festival op 5 mei en steunen we ook Mill at the Park op 22 en 23 juni in Mill. Daarnaast zal er vrijdag 5 juli een ontbijt-wandeling zijn, is er in september nog een interessante netwerkavond en in november staat ook weer Herfstgasten op het programma. We participeren in het project Ondernemersverkiezing gemeente Mill en Sint Hubert en de Dag van de ondernemer op 15 november. Ook de Werkplaats van Sint en Piet staat nog in onze planning en ook is het de bedoeling om de sfeerverlichting in het Millse centrum dit jaar weer wat uit te breiden. Maar er is en we doen meer!

Wilt u als ondernemer ook bijdragen aan al onze activiteiten? Word dan ook lid! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.