Na het grote succes van de vorige thema-avond ‘omgaan met pubers’ vindt op woensdag 12 juni een vervolgavond plaats. De werkgroep ‘puberbrein’ heeft geïnventariseerd waar de grootste behoeft ligt bij de ouders. Dit blijkt Social media te zijn.

De titel van de thema-avond is: Are you connected!?

Laat je meenemen in de wereld van liken, skypen, Insta, taggen, (re)tweeten, sexting, webcamseks, Snapchat, porno, sextortion, dating etc. Een inspirerende, prikkelende en praktischeavond over social media en alles wat daar mee te maken heeft. Er is de mogelijkheid tot veel vragen stellen en beantwoorden. Binnen sociale media zijn veel “trends” en alles gaat heel snel. Hierin participeren de kinderen/jongeren en hier zullen we als ouders, begeleiders, leerkrachten etc ook iets over moeten weten willen we met de kinderen/jongeren in contact blijven. Hier gaan we deze avond mee aan de slag.

Deze te gekke, leerzame, en inspirerende avond wordt uitgevoerd door Fabriek 69’ Gespecialiseerd in dit thema. Deze avond is bedoeld voor alle ouders, maar ook voor opa’s en oma’s, leerkrachten en andere opvoeders, die zich betrokken voelen bij onze jeugd.

Geïnspireerd door dit thema? Meld je aan.

Datum: woensdagavond 12 juni
Tijd: 19.30-22.00 uur
Locatie: De Wis Dominicanenstraat 25 Langenboom
Toegang: leden LZC gratis, niet leden € 5,00 (bij binnenkomst)
Deze avond wordt georganiseerd door LZC Langenboom Zorg Centraal.
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.