Foto: Guus Fonteijn

Op donderdag, 13 juni vanaf 12.30 uur vindt de rolstoelwandeling van de SWOM plaats. De wandeling voert ons langs de oevers van het Peelkanaal in Mill en wij zien onverwachte plekjes.

De wandeling eindigt bij het City Resort (v.h. Fitland) waar wij onder het genot van drankjes en hapjes een mooi entertainment programma krijgen.

Van alles

U gaat van alles horen en zien. Bij de tussenstop aan de Snipweg en in City Resort muziek door drie accordeonisten, n.l. Anca Veldpaus, Door Hartjens en Riky Reintjes. Om 15.00 uur begint het entertainment programma in City Resort. Gonny Selten en Arlette van Hout bijten het spits af met gitaar en zang. Vervolgens gaan we allemaal bewegen en dansen met Gerty Jansen van “Dansend in balans”. En een grote groep van het smartlappenkoor “Pure Sangh” uit Boxmeer sluit onder leiding van dirigente Arlette van Hout vrolijk de middag af.

Duwer

Dit jaar moeten de deelnemers als het kan voor een eigen duwer zorgen. Als dat niet mogelijk is, zal de SWOM ervoor zorgen. Eigen bijdrage voor deelnemers is € 8,- p.p. De Zonnebloem relaties geven zich op bij Corry Toonen, tel. 0485-452807. Deelnemers uit Mill en Sint Hubert t/m 7 juni iedere werkdag tussen 09.00 en 11.00 uur bij de SWOM, tel. 0485-455470. Of bij Anco Bloemendal, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0629328418, of bij Elly Meijnders, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0485-455313.
Of via het invulformulier dat u thuis krijgt of kunt vinden in de Neije krant.