Hoort u ook bij het grote legioen wandelaars dat mee doet aan de vierdaagse? Of loopt u graag een wandeltocht, dan krijgt u nu de kans om in Mill te trainen, wandelsport vereniging Amicitia organiseert diverse wandelingen.

Te beginnen op zondag 9 juni met de Millse Mars, deze gaat voor de 62e keer van start. U kunt kiezen voor de volgende afstanden 5-10-15-20-30-42 en 50 kilometer. Vanaf 7.00 uur kunt u vanaf ons clubhuis Op Goede Voet aan de Sportweg 13 in Mill vertrekken. Tot 12.30 uur kunt u inschrijven, dan alleen nog voor de kortere afstanden.

De start locatie is te bereiken via de doorgaande weg Mill -Wanroij. Uw auto kunt u parkeren op de parkeerplaats van uitvaarthuis Annora aan de Wanroijseweg 42 te Mill, verzoek om alleen achter de ijzeren poort te parkeren en het terrein netjes achter te laten.

Nog meer oefenen kan ongeveer een week later met de Avondvierdaagse van 18 tot en met 21 juni. Deze wordt inmiddels voor de vijfde keer gehouden en u kunt 5-10 of 15 kilometer lopen door de mooie omgeving van alle kerkdorpen in de gemeente Mill en St. Hubert. We starten op 18 juni in Wilbertoord, daarna volgen Sint Hubert, Langenboom en Mill. Starttijd tussen 17.00 en 19.00 uur. Tevens is er dit jaar een sponsorloop aan gekoppeld voor de gezamenlijke jeugdopleiding van de muziekverenigingen uit Langenboom, Mill en Sint Hubert. Het thema van de Avondvierdaagse dit jaar is dan ook “Op de bres voor muziekles en Wandel mee” we begroeten u graag bij een van onze wandelingen!

Voor meer informatie zie onze website: www.wsvamicitia.nl.