Foto: Jan Maas

Op donderdag, 13 juni vanaf 12.30 uur vindt de rolstoelwandeling van de SWOM plaats. Deze mooie wandeling voert ons langs de oevers van het Peelkanaal in Mill en wij zien onverwachte plekjes.

De wandeling eindigt bij het City Resort (v.h. Fitland) waar wij onder het genot van drankjes en hapjes een mooi entertainment programma krijgen.

Duwers

De organisatie zou het fijn vinden om nog wat extra duwers te hebben om de rolstoelen voort te duwen. Het gaat maar om 1 middag en het is zeer dankbaar en leuk werk, waar u andere mensen een groot plezier mee doet. Op donderdag, 13 juni verzamelen om 12.30 uur bij de parkeerplaats bij basisschool de Kameleon en de Lens aan de Langenboomseweg 1a in Mill. Start wandeling 13.00 uur.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij Guus Fonteijn, tel. 0622552427, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Anco Bloemendal, tel. 0629328418, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.