Op zondag 6 oktober vindt in de evenementenhal van City Resort aan de Hoogveldseweg in Mill (let op nieuwe locatie) de jaarlijkse beurs Hobby Doe Wat plaats, een van de grootste hobby-sport beurzen in Zuid Nederland. Mensen van alle leeftijden kunnen hier kennismaken met hobby’s (sport is ook een hobby), verzamelingen of andere liefhebberijen.

Er is volop gratis parkeergelegenheid. Nieuw dit jaar is dat sport-muziek en andere verenigingen ook zijn/haar activiteiten kunnen promoten op deze beurs.

Elk jaar ( al weer voor de 33ste keer) organiseert het Senioren Hobby Centrum Mill en Sint Hubert (SHC- Mill) hobby- en vrije tijd/sport beurs. Van 11:00 tot 17:00 uur kan men kennis maken met leuke vrijetijdsbestedingen o.a. sport, vele hobby’s en verzamelingen. Inmiddels hebben 70 standhouders ingeschreven. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Is jouw sportclub ook ondernemend en enthousiast in het promoten van activiteiten en aanbod? Dit is de kans om mensen te inspireren en interesseren voor sport.

Wil jij als hobbyist ook een stand huren, om je eigen hobby te laten zien of te promoten. Kosten € 10,- voor 2 meter incl. tafel/stoelen. Ook de jeugd is van harte welkom.

Afgelopen keer hebben we meer dan 700 bezoekers mogen verwelkomen.

Beurs Hobby Doe Wat is als geen ander een beurs voor de hele familie! De beurs is breed opgezet; er is een grote variatie. Het is altijd gezellig, vooral ook op het ontmoetingsplein met zijn horecavoorziening. Zin om met een stand aanwezig te zijn. Wacht niet tot morgen Vol=Vol.

Voor meer informatie Riny Weerts St. Anthonis Tel. 06-40892059 - email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Inschrijven kan ook digitaal zie www.seniorenhobbycentrum.nl.