Op 18 en 19 juni wordt in de theaterzaal van Myllesweerd te Mill de afscheidsmusical van de leerlingen uit groep 8 van basisschool De LenS uit Mill opgevoerd.

De kinderen zijn al enkele weken druk in de weer met het repeteren, liedjes zingen, dansjes oefenen, attributen verzamelen en decors schilderen. Er heerst een gezellige sfeer en ze hebben er allemaal veel zin in om een spetterende musical op de “bühne” te zetten.

In het 51-bomen-bos zijn allerlei kisten met wilde dieren terechtgekomen. Het vliegtuig van de Wildlife Rangers heeft een fout gemaakt en de kisten daar gedropt.

Natuurlijk moeten die snel worden teruggevonden voordat de dieren ontsnappen. En zeker de kist waar Bruno, de bruine beer, in zit. Ondertussen willen de Survival Scouts een overnachting houden in hun clubhuis. En de excentrieke kluizenaar Mordius Staal wil graag van alle bomen in het bos af en geeft zijn medewerkers de opdracht mee naar de dieren te zoeken, maar tevens alle bomen te kappen die in de weg staan. En hoe zit het met die beer?

Hoe dit afloopt, kunt u zien tijdens de uitvoeringen van 18 of 19 juni in Myllesweerd. De voorstellingen zijn in de ochtend om 9.30 uur en in de avond om 19.30 uur. Voor alle voorstellingen zijn vanaf 11 juni in de voorverkoop nog kaartjes (inclusief een consumptie) a €3,50 verkrijgbaar op basisschool De LenS. Op de avond zelf zijn er vanaf 19.00 uur nog kaarten aan de kassa in Myllesweerd te koop.