Na ruim 4 maanden verbouwen zijn we op 13 mei vanuit onze tijdelijke locatie weer terug verhuisd naar ons kantoorpand aan de Stationsstraat 1c in Mill.

Wat zijn wij ontzettend trots op het resultaat. De vernieuwde voorgevel valt natuurlijk erg op in het straatbeeld. Wij zijn erg blij met alle positieve reacties die wij tot nu toe hebben ontvangen.

Ook aan de binnenzijde is behoorlijk wat veranderd. Op de tweede verdieping zijn spreekruimtes en is een kantine gerealiseerd. De grote raampartijen in de voorgevel bieden ons de mogelijkheid om ons woningaanbod op een professionele manier te presenteren. Met ons team blijven wij werkzaam op de begane grond. Zo zien onze klanten altijd een bekend gezicht en houden wij het contact met onze relaties laagdrempelig. Door de verruiming van ons kantoorpand kunnen wij onze klanten een betere service bieden met de bijbehorende privacy.

Opening

Op vrijdag 21 juni vieren wij de opening van ons vernieuwd kantoorpand. In verband hiermee zijn wij die dag vanaf 16.00 uur gesloten.