In het weekend van 28, 29 en 30 juni zijn er onder de naam “een Goei Leven Beleven” in het Land van Cuijk op diverse locaties activiteiten.

In Mill zullen de activiteiten zich op zaterdag 29 juni vanaf 16.00 uur concentreren in en rond de kerk. Lichtkunst, concert, lasershow, mini-Montmartre, Food-plein en dansvloer is slechts een greep uit hetgeen men die dag kan verwachten.

Goei Leven Beleven

Een werkgroep met o.a. leden van het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill is al enkele maanden volop bezig om met tal van andere enthousiaste vrijwilligers een programma samen te stellen. Het belooft 29 juni een gevarieerd programma te worden wat geschikt is voor jong en oud.

Programma

Wat dacht u van spetterende optredens in de kerk door Big Band the Black Pearls en harmonie Sint Willibrord met gastoptredens van lokaal talent, professionele lichtkunst op de kerk, een mini-Montmartre, een food-markt met lange schuif-maar-aan-tafels op het kerkplein en een houten dansvloer met vinyl-DJ. Voetbalclub Juliana viert haar 100-jarig bestaan met street-voetbal wedstrijden in de Oranjeboomstraat voor de jeugd. Het gezellige terras is in handen van de gezamenlijke kasteleins.

Tijden

Het programma start om 16.00 uur met de kunstmarkt, live muziek in de kerk, street-voetbal en het Food-plein met groot terras. Het muzikale programma met lichtshow in de kerk duurt tot 22.00 uur. Vanaf 22.15 uur wordt de kerk letterlijk en figuurlijk in de spotlights gezet met lichtkunst i.s.m. de makers van GLOW Eindhoven. Toegang is gratis.

Op de hoogte blijven? Like dan de Facebookpagina van Ontdek Mill, lees De Neije Krant en inmill.nl, volg berichten in de media en zie ook www.eengoeilevenbeleven.nl.