Van 8 t/m 14 juli rijden Benk Janssen (Beek en Donk) en Frank Peters (Mill) met een Engelse Dubbeldekker door het Land van Cuijk (en net daarbuiten) om een aantal fantastische poppenkastvoorstellingen te geven. De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 9 jaar en iedereen die van poppenkast houdt.

Tijdens deze toernee die bestaat uit bijna dertig voorstellingen in 24 plaatsen doen ze ook de gemeente Mill aan.

Op woensdag 10 juli staat de bus geparkeerd in Langenboom op het parkeerterrein bij de kerk. Benk Janssen speelt dan de voorstelling ‘de verjaardag van de koning’. Aanvang 10.30 uur

Op zondag 14 juli begint om 10.30 uur voorstelling ‘de verjaardag van de koning’ door Benk Janssen. Deze vindt plaats op het parkeerterrein voor de kerk in Wilbertoord.

In Sint Hubert wordt de bus geparkeerd op het parkeerterrein aan de Wethouder Lemmensstraat. De voorstelling ‘de verjaardag van de koning’ door Benk Janssen wordt dan voor de laatste keer tijdens deze toernee gespeeld. Aanvang 14.30 uur

De toernee wordt afgesloten in Mill. Om 16.00 uur met de voorstelling ‘de Schatkaart’ gespeeld door Frank Peters.

Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website van de bibliotheekorganisatie BiblioPlus https://biblioplus.op-shop.nl en kosten € 5,00 p.p. Daar vindt u ook alle andere voorstellingen.

Ook op de dag zelf zijn er, indien niet uitverkocht, kaartjes aan de kassa van de bus verkrijgbaar. Per voorstelling zijn er 50 kaartjes beschikbaar.

Voor vragen kun je contact opnemen met 06-12302095.