Desolation

Kasteel Tongelaar in Mill heeft deze zomer weer drie intieme BBQ-feestjes op het programma staan. Met een mooie line-up van live muziek kun je gezellig komen borrelen en muziek luisteren of een tafeltje reserveren onder de oude beuk. Chefkok Hans van der Steijn staat achter zijn XL smoker en driepoot voor een BBQ op niveau.

Line up

In de line-up dit jaar zien we oude bekenden en vertrouwde namen. Zo trapt Desolation uit Langenboom af op 7 juli. In augustus spelen Harry Hendriks en Rob Meulepas van Two Stools en 1 september zijn The Feliciano’s weer op het kasteel.

Desolation

Het Langenboomse bandje van Toon van Lith en kompanen speelt zondag 7 juli. Desolation speelt muziek uit de jaren ’60 , ’70 en '80 in akoestische vorm. In hun repertoire komen the Stones voorbij, the Beatles, Bruce Springsteen, the Cats, Q65 enz. Desolation is oorspronkelijk als beatgroep opgericht eind 1966 en is één van de oudste nog actieve bands van Nederland. Desolation speelt voor de derde keer op ‘Muziek & BBQ op ’t Plein’ en bestaat uit Toon (zang, gitaar, ukelele en mondharmonica), Willy (zang en gitaar en 12 snarige gitaar) en Tonny (bas en zang).

Reserveren

“Muziek en BBQ op het plein” is van 19 tot 23 uur. Voor meer info of het reserveren van een tafeltje, mail Emil op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kosten voor de BBQ zijn € 25,- p.p. Als je alleen wil borrelen en muziek luisteren, ben je ook van harte welkom. (Bij slecht weer gaat het programma gewoon in het kasteel door)

Kasteel Tongelaar
Tongelaar 12 Mill, Autonavigatie Hoogedijk Mill
www.kasteeltongelaar.nl
Meer informatie: Emil Minten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.