Natuurlijk hadden we het gehoopt, en het is gelukt! Het eerste jaar van het Jeugd Hobbycentrum is een succes geworden. De vele energie die bij het opzetten van een nieuwe “vereniging“ nodig is, is het zeker waard geweest, aldus de vrijwilligers.

Vanuit het Senioren hobby Centrum gingen vrijwilligers aan het werk met de jeugd. Natuurlijk was het in het begin wennen. Maar als snel had iedereen in de gaten dat ook de jeugd van nu goed in staat is hun fantasie te gebruiken. Materialen en ideeën werden ter beschikking gesteld. Onder begeleiding, van helpen knippen tot leren hoe je een zaag vastpakt of met naald en draad werken, ontstonden mooie creaties.

Alle vrijwilligers werden verrast door het enthousiasme waarmee de jeugd elke maand op kwamen draven om weer iets nieuws te maken. De acht proefbijeenkomsten, werden in totaal bijgewoond door 310 kinderen. De initiatiefnemers mogen trots zijn met het samenbrengen van jong en oud op deze creatieve manier.

Het volgende seizoen is alweer in de maak. Alle deelnemers is om tips en tops gevraagd. Deze worden nu meegenomen in de vorm waarin het JHC in het nieuwe seizoen gaat starten. Als de data en de werkwijze van het nieuwe seizoen bekend zijn zal het zo snel mogelijk bekend gemaakt worden. In de tussentijd kunt u het JHC volgen op de website en Facebook onder de naam: Jhc Mill.

Voor het laatste nieuws zie ook https://jeugdhobbycentrum.nl.