Op zondag 6 oktober vindt in City Resort Mill de jaarlijkse beurs Hobby Doe Wat plaats, een van de grootste hobby-sport beurzen in Zuid Nederland.

Mensen van alle leeftijden kunnen hier kennismaken met hobby’s (sport is ook een hobby), verzamelingen of andere liefhebberijen. Nieuw dit jaar is dat sport-muziek en andere verenigingen ook zijn/haar activiteiten kunnen promoten op deze beurs.

Elk jaar (al weer voor de 33ste keer) organiseert het Senioren Hobby Centrum Mill en Sint Hubert (SHC-Mill) hobby- en vrije tijd/sport beurs, nu voor de eerste keer in City Resort –evenementen hal v.h. Fitland - van 11:00 tot 17:00 uur kunnen zij hier kennis maken met leuke vrijetijdsbestedingen o.a. sport, vele hobby’s mogelijkheden en verzamelingen. Er is volop gratis parkeergelegenheid.

Hebt u een hobby waarvan u ook zo geniet, dan mag u de beurs Hobby Doe Wat zeker niet missen. Als creatieveling kunt u terecht bij ongeveer 100 standhouders, geëtaleerd op meer dan 120 tafels, Ook kunt u voor praktisch elke hobby materialen aanschaffen. Hobby Doe Wat biedt teveel om op te noemen. Zo halen verzamelaars hun creatieve hart op bij de vele kramen die tot de nok toe gevuld zijn. En creëren modelbouwers traditiegetrouw op schaal hun eigen wereld.
Is uw sportclub ook ondernemend en enthousiast in het promoten van activiteiten en aanbod?
Nu de kans om mensen te inspireren en interesseren voor sport? Zet uw club op de kaart!

Beurs Hobby Doe Wat is als geen ander een beurs voor de hele familie! Of u nu op zoek bent naar materialen om kaarten te maken of interesse heeft in schilderen, mode, sieraden maken, fotografie of modelbouw. Ben u op zoek naar nieuwe sport mogelijkheden, de spotlight staat hier op de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor uw passie. Doe nieuwe ideeën op, kom lekker shoppen, deel uw enthousiasme met anderen en ga lekker kijken in een van de vele workshops.
De beurs is voor iedereen makkelijk toegankelijk, jong en oud. De beurs is breed opgezet; er is een grote variatie.

Zin om met een stand aanwezig te zijn. Is nog mogelijk. Wacht niet tot morgen Vol=Vol.
Informatie: Riny Weerts tel. 0485-384500 / 06408920 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. inschrijven digitaal is ook mogelijk: zie www.seniorenhobbycentrum.nl.